måndag 12 april 2010

Presentation av medlemmarna i Team Slät om Baken

Jimmy Wirås 26-år och inbiten Norrköpingsbo

Jimma som vi även kallar för vår egna Brun Björn är en härlig typ, en sån där person som kan blixtra till och dra fisk på fisk medans vi andra får upp sjögräs och sätter oss i botten. Han är en ödmjuk person som är relativt tyst, men som alla vet är det inte de högljudda man ska vara rädda för utan de tysta. Jimma är vad vi kallar för en allätare, han fiskar med allt från dyrbara handgjorda träbeten till gamla atom skeddrag, han är villig att prova alla typer av beten utan att gå för det säkra. Men allt som allt är det nog Jerkbait som ligger närmast till hands när det gäller fisket.

Favoritbete: Buster jerk (red tiger)
Jerk spö: Savagegear Butch
Jerk rulle: Ambassadeur 5601C JB

PB´s:
Gädda 9,2 kg
Aborre 1.2 kg
Regnbåge 1,4kg
Christer Johansson - 23 år och inbiten Söderköpingsbo


Christer är en vänlig själ som inte tvekar på att sjunga upp när rivaliteten mellan lagmedlemmarna sätts igång. Han är vad jag och Jimma kallar en solklar material lirare, finns det något nytt på marknaden, innan vi andra vet om det så har Chricka det redan. Vår egna idé spruta som alltid är har koll på nya heta fiske platser och den i laget som tänker på fiske nästan hela tiden, planerar och tänker ut strategier när alla andra leker i sandlådan. Han är en inbiten Jerkbait fiskare men på senare tid så har det gått över lite till spinnfiske efter aborre och gös, även den som har flest PB's och lyckats kroka ett par laxar i sina dagar.



Favoritbete: Buster jerk (Shallow)
Jerk Spö : Buster Stiff
Jerk rulle: Ambassadeur Revo Toro

PB´s:
Gädda 8.5 kg
Gös 5 kg
Havsöring 7 kg
Lax 4 kg


Salle Valinia - 22 år uppvuxen i Söderköping men pluggar och bor i Uppsala för tillfället.


Salar eller "Salle" som han kallas är en mycket glad fiskare som sällan låter humöret svika när fisket är trögt. Salle kan till skillnad från oss andra i "teamet" stå och nöta en hel dag med samma bete när fisken inte vill hugga, medans vi andra frebilt byter drag efter drag till ingen nytta står Salle och "bankar" med sin favvo jerk. Ofta lönar sig Salles taktik då vi får gå hem som "fiskef****r" då han är den enda som fått fisk.

Favoritbete: Buster (Röd)
Jerk Spö: Buster Stiff
Jerk Rulle: Ambassadeur 5601C JB

PB´s:
Gädda 9,2 kg
Gös 3 kg
Regnbåge 3 kg
Havsöring 4,3 kg

Christoffer "El maco" Jensen 27 år Norrköping


Coffe är inte som oss andra i teamet då han inte är lika nördig när det kommer till fiskeprylar. Han har helt klart minst drag i lådan,men det spelar ingen roll då han drar fisk endå. När Coffe hittat ett dra som han får fisk på så fiskar han med det draget resten av dagen oavsätt vad som händer, det är denna envishet som är el macos styrka och svaghet. Hur som helst är det alltid kul att ha coffe i båten då han är en rolig kille som det alltid händer något oväntat med.


Jerk spö: Bft conduct
Rulle: Amb record C6

Pb:
Gädda: 5kg
Gös: 1 kg
Lax: 5kg
Regnbåge: 2kg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar